Ett "gammalt" findit fynd

För fyra år sedan, precis på den här dagen köpte jag ett "nytt" bord till vardagsrummet. Bordet hänger med än idag. Lite skavanker har det väl fått, men det gör inget. Skulle kunna byta ut det till ett gammalt bord (alltså ett från 1800-talet), men så länge jag inte har ett sådant så får det här duga. Praktiskt är det med stora lådor och förvaring undertill. På bilderna nedan bodde vi ännu i "föjset", bordet hade ännu inte fått sin rätta plats.
 
 
På bilden nedan kan ni se hur det såg ut i vardagsrummet då vi flyttade in i april 2012. 
 
 
Idag ser det i princip likadant ut, det har bara kommit till lite mera saker. Samma gardiner hänger också uppe (har nog haft ner och tvättat dem sedan 2012), men annars får de nog hänga där mest året om.
 
 
Ibland känns det som om jag skulle vilja ändra om i rummen. Men det är inte så lätt då vi i princip gjort rummen så att möblerna ska passa precis där de är. Alternativt gjort möblerna så de ska passa just där de står idag. Små förändringar kan man ju göra ändå, t.ex. byta kuddar och kuddöverdrag. Eller lägga en duk på bordet. Har dock kommit fram till att det inte löns att ha en duk på bordet för den blir genast full med matfläckar. Undrar vem som smutsar ner...kan det månne vara jag?
 
Jag är nöjd med bordet som står där i mitten av rummet. Men skulle jag mot förmodan hitta det perfekta gamla bordet (och få ta in det), så kommer nog detta bord på andra plats.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0