En sådan helg samt höstplaner

Igår var det en tråkig dag. Tråkigaste dagen på länge. En dag då jag lika bra skulle ha kunnat jobba. Johnny har ju varit på kurs/kryssning sedan i torsdags. Först sent igår kväll kom han hem. Fredagen var hur bra som helst, men gårdagen... Det enda vettiga jag fick gjort var att jag resade lite ogräs på gården samt räfsade lite. Det var minst sagt en lång dag. Men ibland måste man ju ha lite tråkigt också.
 
Satt och planerade hösten lite, surfade runt. De har ju billiga kryssningar till Umeå nu i höst, så ska nog boka en sådan. 50€ för max 4 pers samt en bil är inte dyrt då det annars kostar ca 250€ för 2 pers och en bil tur/retur. Upptäckte att det finns ett riktigt loppis i Umeå, alltså ett självbetjäningsloppis. Vilken lycka, äntligen har svenskarna lärt sig hur ett riktigt loppis ska se ut. Såg också att det finns ett liknade i Helsingborg samt att det är pågång att öppnas i andra svenska städer också, så bra! Skulle vilja åka iväg och fynda NU. 
 
S&F Umeå. Bildkälla här.
 
Som det ser ut nu så blir det också en resa till Stockholm innan jul. Enklast så. Egentligen skulle jag ju vilja åka på julmarknad till Tyskland eller något annat land längre bort, men det blir för dyrt. Stockholm känns ju nästan som hemma, börjar kunna staden vid det här laget. Skansens julmarknad är ju ändå bäst. 
 
Att ha något att se framemot gör att man orkar ha några tråkiga dagar där emellan också.
 
 
Idag är det söndag. Ledig ännu idag. Imorgon blir det nattjobb igen, men bara en natt. Borde åka och handla lite mat idag, var en vecka sedan vi handlade senast så snart börjar det bli tomt i kylskåpet. Eventuellt ska vimpeln också upp idag. Skönt med en ledig dag tillsammans.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0