En ledig söndag

Vad skönt med en helt ledig söndag. Både fredagen och lördagen var så intensiva så hann knappt göra något annat än sova här hemma. Att jobba kväll både fredag och lördag känns nästan som att jobba dubbelnatt. Föredrar morgonturer (som jag sagt många gånger). Idag ska vi åka på marknad till Stundars, har inte varit på någon marknad dit sedan i julas så ska bli roligt. Vi brukar inte köpa så mycket, åker mest dit för stämningens skull. Är så mysigt att gå omkring bland alla gamla hus.
 
Bild från fjolårets skördemarknad.
 
Båten ska också upp idag. Snyft. Jag som skulle ut och åka många gånger ännu, men då vi inte haft tid och inte kommer att ha tid att göra det så är det lika bra att ta upp båten nu. Bäst att ta upp den innan höststormarna och snön är här. De kommande veckosluten är redan fulla av program.
 
 
Kommande vecka är det mest nattskift som gäller för mig. Jobbar natt måndag till tisdag samt onsdag till torsdag. Sedan morgonskift både lördag och söndag. Ganska skönt att jobba så inne i veckan, då får jag åtminstone gjort något här hemma.
 
Ser ut att bli en fin dag. Bäst att passa på att njuta av det fina höstvädret så länge det varar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0