"Mössinvasion"

Har jobbat två dagar, nu är jag ledig två dagar. Var helt slut efter gårdagens arbetspass, så är nog välbehövligt med lite ledigt igen. Är ju inte helt frisk ännu. Det tar väl flera veckor innan man är helt fri från den här förkylningen har jag hört. Var riktigt skönt att få sova 10 timmar i natt, inte så ofta det händer. 
 
På tal om möss, så har invasionen börjat nu. Här om dagen knaprade det i köket, Whiskas åt, men då hon hade ätit färdigt fortsatte knaprandet. Tog upp skåpet till roskisen, i hinken bredvid roskishinken såg jag två små ögon, ETT LEVANDE MÖSS! Tog snabbt tag i hinken och bar ut den. Hann knappt lägga ner hinken på marken innan mösset hoppade ut ur hinken och försvann.
 
 
Johnny satte ut mössfällan under diskbänken, bakom roskishinkarna. Två möss har hittills gått i fällan. Men de är ganska smarta, flera gånger har ostbiten försvunnit men ingen lämnat i fällan. Idag morse fanns det ingen i fällan, så får se nu om det kommer in några fler. Man tycker ju att det inte skulle kunna komma in några möss då vi har ett totalrenoverat hus, men får väl tänka som så, ett äldre hus mår väl bättre av att det inte är så tätt isolerat överallt. Så länge mössen inte hoppar ner i sängen så är det ju bra.
 
Idag ska vi åka på mässa till Botniahallen. Johnny har gratisbiljetter så bäst att passa på. Tror dock inte att vi köper något där, men vi har ju som tradition att alltid fara på mässa då det ordnas i Botniahallen, varför bryta den traditionen. 
 
Hoppas ni alla får en bra söndag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0