Vackert med frost

En dag förra veckan vaknade jag och såg att det var alldeles vitt ute. Någon snö hade inte kommit, men det var frost i både träd och buskar. Såg så fint ut så jag måste snabbt klä på mig och gå ut med kameran.
 
 
Någon frost har vi inte idag, men en ledig dag har jag. Två ledigar dagar i rad. Riktigt välbehövligt. Sista natten på jobbet var inte rolig, hade högt blodtryck så fick knappt sovit något alls. Igår gick jag omkring som en zombie (kändes så iaf.). Efter åtta och en halvtimmes sömn känner jag mig nu som en ny människa. Tänk vad skönt att få sova utan att vakna en enda gång! Inte ens Johnnys telefonalarm väckte mig. Tydligen var jag nog helt slut.
 
Idag tror jag det får bli en loppisrunda, blev ingen ordentlig förra veckan. En tur till gymmet tror jag också det blir. Måste försiktigt ta tag i träningen igen, blir dock inget högintensivt pass idag. Cirkelträning i gymmet blir det nog, då kan man själv bestämma hur tungt man vill lyfta eller hur hårt man vill cykla. Känns ganska bra att fara på det då det mestadels brukar vara äldre damer på passet. Kanske jag använder samma vikter som de idag, annars brukar jag ofta få lägga till vikter vid varje maskin. Lite mjukstart får det nog bli. 
 
Önskar er alla en bra start på den nya veckan och den nya månaden! Nu är det snart inte så länge kvar till jul.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0