Serier och tv-program

Det var länge sedan jag gjorde en lista på mina favorit tv-program/serier. Utbudet varierar förstås och det kommer nya serier medan andra slutar. Vardagar tycker jag det kommer något att se på varje kväll, men helgerna, nej då kommer absolut ingenting att se på, om de inte visar någon bra film förstås. Tacka vet jag internet. Något Netflix eller liknande har vi inte, jag kan se mina favoritserier ändå.
 
Jag kan inte minnas en dag då vi inte knäppt på tv:n, det är en del av kvällsrutinerna. Den inspelningsbara digiboxen går oftast på högvarv och bandar in flera program dagligen. Sällar ser vi på ett program just precis då det sänds, är ju mycket behändigare att se lite senare då man kan spola sig igenom reklamen. 
 
Här kommer listan över program/serier jag ser på för tillfället.
 
Svenska Hollywoodfruar
Paradise Hotel 
Modus
Under the Dome
Bytt är bytt
Solsidan
Bron
Det sitter i väggarna
Ängelby
 
På nätet ser jag på dessa:
 
The Vampire Diaries
The Originals
Allt till salu
Böda camping
Fantastiska fynd
Girls
 
Listorna varierar förstås, men ungefär så här ser det ut just nu. Med följande ord kan man beskriva program som tilltalar mig: reality, loppis och antikt, komedi, skräck/thriller/övernaturligt, gamla hus och släktforskning. Musikprogram och matprogram är inget för mig, men frågesport program kan jag nog se på. 
 
Vilka är dina favoritserier/program?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0