Kände igen mig

Tidstjuven skrev på sin blogg idag, om det bara är hon som inte kan sitta still då hon ser ett motiv som hon vill fotografera. Kände igen mig i allt hon skrev, det är just precis så det brukar vara för mig. Då jag kör kan jag se flera fina motiv som jag bara skulle behöva fotografera. Men det är ju ganska farligt att börja fotografera och ha sig då man kör bil (fast jag har nog gjort det ändå flera gånger, med varierat resultat dock).
 
Måste poängtera att det ändå är sällan jag fotograferar då jag kör och alltid då jag har gjort det har det varit lite trafik i farten, inget jag rekommenderar att du ska göra.
 
Här är några exempel, foton tagna med mobilen då jag kört.
 
 
Idag då jag höll på att laga mat såg jag ut genom fönstret, oj vilken vacker solnedgång, den bara måste jag fotografera. Snabbt fram med kameran och ut på terrassen. Tyvärr blir det ju lite "samma" bilder hela tiden då solen alltid går ner på samma ställe. Borde nog ha gjort som tidstjuven och hoppat i bilen och åkt någon annanstans och fotograferat. Men idag blev det inte så. Det kommer ju nya solnedgångar.
 
 

Kommentarer
Postat av: Joanna-Livet med Asperger syndrom och kronisk smärta

fina bilder

Svar: Tack! :)
Caroline

Postat av: TIDSTJUVEN

Skönt att höra att någon annan har samma problem. :D Jag antar att vi som är fotonördar helt enkelt får lära oss att leva med det här.

Jag måste erkänna att jag också har tagit foton "i farten" när jag kör. Vill ju inte vara en total trafikfara heller, men ibland MÅSTE man helt enkelt dra fram mobilen och ta en bild samtidigt som man kör. Till mitt försvar så brukar jag bara göra det när det inte är någon annan ute i trafiken eller när jag kan sakta in och krypköra. ;) Otroligt många gånger har jag stannat vid vägkanten för att fotografera också.

Dina solnedgångsbilder blev riktigt effektfulla med trädgrenarna i förgrunden tycker jag! Snygg kontrast. :)

Svar: Jo det är nog så. Speciellt soluppgångar och nedgångar har jag svårt att INTE fotografera. Den sista biten hem kör jag efter en väg som inte är så trafikerad så är lättare att krypköra där än t.ex. på riksåttan. Ska jag t.ex. ut och cykla har jag också svårt att lämna kameran hemma, oftast tar cykelturen mycket länge än om jag inte hade haft kameran med mig :).
Roligt att du tyckte om bilderna. Dina var också riktigt fina! :)
Caroline

2015-11-03 @ 09:44:10
URL: http://tidstjuven.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0