Gårdagen och några getter

Igår gav vi oss ut i det gråa vädret. Skönt med lite luft efter flera dagar inomhus. For först via Combo loppisen. Hämtade ut prislappar samt betalade bordshyra för en vecka. Från och med nästa lördag ska jag sälja där. Blir dock bara en vecka, fastän jag hade tänkt ha två, men har inte passligt att hämta ut sakerna efter två veckor så det för räcka med en vecka denna gång. 
 
Sedan blev det "stammis stället" Pikkuquattro. Där åt jag en kebadsallad. Gott som vanligt. Då vi var mätta åkte vi vidare till Brändö loppis. Där blev det dock inga fynd. Då klockan var lite över två korde vi iväg till Bocks bryggeri som tillfälligt hade upp sin butik i två timmar. Så mycket till butik var det nog inte, men det kom folk hela tiden. Jag var dock mest intresserad av getterna och hönsen som fanns i en inhägnad på gården, riktigt fina hus hade djuren. Skulle också ha varit intressant att besöka resturangen, men den var inte öppen just då.
 
 
Idag är det farsdag, vilket betyder att vi ska fira far dagen lång. Först blir det mat i Västervik och sedan ett besök på Målarbackan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0