En glimt av solen och värk

Den här veckan har mest gått i jobbets tecken. Var på kurs igår, skönt att ha första hjälp kursen avklarad för denna gång. Igår kväll var jag på babysimning med Linda-Marie, Isac och Felicia, var riktigt roligt! Idag har jag haft morgontur på jobbet. Har dock haft huvudvärk och värk i axlar, nacke, ögon och under ögonen nu i flera dagar, inte roligt. Ibland tror jag att jag har tandvärk också. Tror inte jag har bihåleinflammation, men man vet ju aldrig. Ska testa snuvspary nu i några dagar. Förkylning har jag haft sen typ januari, eller minns inte ens hur länge, men värre har det ju varit. Är ju inte täppt i näsan. En synundersökning borde jag också boka (har jag tänkt göra i något år).
 
En kväll hade vi oväntat besök. Mitt i allt stod det en vitsvanshjort nästan vid yttertrappan! Gissa om jag blev överraskad då jag såg ut. Tyvärr fick jag inga bra bilder på den då den blev skrämd och sprang iväg.

Igår kväll då solen sken som mest passade jag på och tog en promenad på tomten och i skogen. Molly följde också med. Är så fint i naturen just nu då allt grönskar.
 
 
Var så trött efter jobbet idag så det blev en köpis pizza från S-market. Laga mat får jag göra en annan dag. Nu ska jag nog sätta mig i soffan med nackmassage apparaten, satt en timme med den igår också, hoppas den är till någon nytta idag. Blir nog en lugn kväll. Ser framemot morgondagen då det blir träffis med Sofia och Malena, denna gång ska jag inte bli sjuk! Eller åtminstone inte sjukare än vad jag är just nu i alla fall. Ska bli så roligt att ses!
 
Nu håller vi tummarna för fint väder resten av veckan, börjar ha nog av allt regn och all blåst.

Kommentarer
Postat av: Malena

Jag ser också fram emot träffen. Förstås har jag blivit förkyld nu, men det är sånt man får ta.:/

Svar: Äsch då, men förkylningar kommer och går. Hellre är jag nog förkyld än har spysjuka! Ses imorgon :)
Caroline

2015-05-20 @ 18:13:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0