En dag i Jakobstad

Började dagen med ett tandläkarbesök, lappade ett hål, har ännu några kvar att lappa men det blir först i höst. Sedan via Sofia och sedan vidare till Jakobstad för att hälsa på Malena. Vi åt god lunch vid Pavis, besökte Sunds trädgård, gick på loppis och bara umgicks. Drack kaffe utomhus hos Malena, blev dock lite kyligt till sist då det blåste kallt. Inga sommarvindar ännu. 
 
 
Råkade visst få med några muminmuggar på bild också, hehe. Har varit på mycket bättre humör idag då huvudvärken har hållit sig borta, har bara haft sjukt i halsen istället. Men, hellre sjukt i halsen än huvudvärk om jag får välja. Blev i alla fall en rolig dag. Ses igen senast i september!
 
Imorgon kväll blir det jobb. Men inte vilken jobbkväll som helst, ska med ett gäng på Boccia supé till Vallonia, blir säkert kul.

Kommentarer
Postat av: Bitta

Du som är duktig på loppis, kan du föreslå och säga var bra loppis finns i Jakobstad? Tack för en trevlig blogg med många fina foton.

Svar: Amidahallen eller loppishallen som den också heter finns på Järnvägsgatan 24. På samma gata i huset bredvid finns Loppis SBR, lite mindre än loppishallen. Finns nog något annat mindre loppis också, men dessa två rekommenderar jag! Tack för din kommentar!
Caroline

2015-05-22 @ 08:20:32
Postat av: Anonym

Tusen tack!

2015-05-26 @ 18:39:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0