Auktion i Toby 23.5.2015

Var inte precis bästa auktionsvädret, ungefär lika fint väder som på förra auktionen, regn och hård vind. Som tur hölls auktionen inne i en hall, men det blev ändå kallt fastän man var väl klädd. Vid första anblick fanns det mest skräp till salu, och visst var det mycket skräp också ( i alla fall i mina ögon sett). Var en riktig "kara auktion". Mitt bland "allt skräp" fanns en säng, en likadann som vi har fast en enkel säng. Den skulle jag ha! Och det fick jag. För hela 5 euro! Vilket fynd! 
 
 
 
Inne i en kontorsbyggnad fanns också en hel del saker. Vid närmare anblick ganska intressanta saker, en del av dem i alla fall. Men tyvärr avslutades auktionen redan efter två timmar p.g.a. dåligt väder och för lite folk. Synd, men auktionen skulle fortsätta en annan dag, vet dock inte när. Får se om det blir ett nytt besök dit då eller inte. 
 
 
Botten skivan är på tork i uthuset. Då den har torkat är det bara att sätta i en madrass och bädda. Vem som ska sova i sängen vet jag inte. Kanske Molly eller Whiskas. Bra övernattningssäng också om någon vill övernatta.
 
Kanske årets bästa auktionsinköp?

Kommentarer
Postat av: linda

Jeee, vilket bra och billigt fynd!!! 😳👏😊
Så....när vill ni ha Isac och prov sova i den? 😉

Svar: Han får nog kom nästan när som helst. Kanske måst sätt en madrass dit först :)
Caroline

2015-05-23 @ 16:12:57
Postat av: Camilla

Det var en fin säng du fyndade... :-)

Svar: Jo det var verkligen ett fynd! 😃
Caroline

2016-06-15 @ 19:49:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0