Hej mitt vinterland

Ett vitt täcke har brett ut sig över hela gården. Då menar jag förstås att det har snöat inatt. Lite snö gör ingenting, men direkt det är vitt på marken känns det som full vinter igen. De lovar visserligen minusgrader nu de kommande nätterna, men till och med 8-10 plusgrader på söndag. Misstänker att den här snön snart är ett minne blott. 
 
 
Idag ska jag till tandläkaren, inte så att jag ser framemot det precis. Får se vad de har att säga där. Något hål skulle visst lappas också om jag inte minns fel. Sedan får jag lov att köra hem igen, vara hemma ett antal timmar innan det är dags att jobba de sista timmarna för denna vecka. Slutar 9 imorgon bitti. 
 
 
Varje gång jag går i en matbutik sneglar jag på alla vårblommor. Ännu har jag inte köpt några. Misstänker dock att jag köper hem någon liten pärlhyacint eller liknande till helgen. Får se. Det enda problemet med vårblommorna är ju att de blommar ut så snabbt. De borde nog stå lite kallare för att hålla bättre, men kan ju inte ha dem utomhus ännu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0