Butiker vi tänker besöka i Tallinn

Vi ska för det första se oss omkring i gamla stan i Tallinn, KGB museet står också på listan. men lite shopping ska vi säkert också hinna med. Eller egentligen vill jag inte shoppa så mycket, brukar mest bli att jag går runt och ser i butikerna. Är ju nog lite snål, är ju inte precis en person som shoppar en massa märkeskläder. Är bortskämd med loppispriser och jämför allt med dem. Såklart det mesta i "vanliga" butiker är dyrt då. Men säkert kommer jag att komma hem med något ändå. 
 
Rocca Al Mare köpcentret som ligger lite utanför Tallinns centrum har vi tänkt besöka, går gratis buss dit från hamnen dessutom. Behändigt då vi inte tar med bilen. 
 
Köpcentret har jag inte besökt tidigare men bl.a. följande butiker vill jag ta mig en titt i : Debenhams, New Yorker (en av mina favorit butiker), Reserved, Blue Harbor, Finlayson, Home4you, Koduekstra, Muster Sisustussalong.
 
Stockmann måste vi förstås också besöka. Därifrån brukar jag dock oftast gå ut tomhänt, men alltid är det ju roligt att gå omkring och se på alla fina (och dyra) saker.
 
Kaubamaja är väl lite som Stockmann eller NK? Eller har jag helt fel? En snabbvisit dit hinner vi nog med. 
 
Bershka är en klädbutik jag aldrig besökt förut men som ser ut att vara mer i min prisklass. Kanske jag kan göra något "fynd" där.
 
Sedan får vi se vilka andra butiker vi hittar, hellre strosar jag runt i inredningsbutiker än i klädbutiker. Men helst av allt går jag förstås på loppis, men några sådana tror jag inte vi hinner med i Tallinn denna gång. 
 
Egentligen är de enkla nöjena bäst. Att bara gå omkring i gamla stan med kameran i högsta hugg är något jag ser framemot. 
 
Bilder från Pinterest.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0