Torsdags filosoferingar

Åh vad skönt att äntligen få vara lite ledig. På söndagen var jag riktigt stressad då jag måste fara på jobb fastän jag egentligen skulle ha varit ledig. Gick nog bra att jobba natt, men just det att jag hade planerat att vara helt ledig den helgen omkullkastade mina planer och gjorde mig stressad. Sov bara en timme på jobbet den natten pga hög puls. Måndagen var bättre, då hade jag lugnat ner mig, fastän jag jobbade ännu en till natt. Störande då jag stressar upp mig över små saker. Åter igen kan jag konstatera att jag inte mår bra av för lite sömn, allting blir bara upp och ner. 
 
Nå nu blickar jag framåt, får vara ledig fram till söndag kväll, SKÖNT! I helgen händer det mycket. Får se vad vi sist och slutligen gör. På lördagen är det auktion i Purmo, loppisrace i Munsala och Edsevö. På söndagen blir systers flicka konfirmerad, så då blir det ett besök till kyrkan. 
 
Egentligen skulle jag bara vilja ha sol och värme, sätta ut båten och fara ut och köra med den. Men ska inte klaga, nog blir det varmt ännu i sommar. Juni är ju oftast kall. Nästa vecka är det redan midsommar, hoppas hoppas det blir ens liiite varmare då. Ser framemot att få duka fint och fixa lite god mat. Midsommaren firar vi också i år tillsammans med goda vänner. 
 
Det finns mycket roligt att se framemot just nu.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0