Gårdsloppis i Älvbyarna 7.6

I helgen "brakar det loss" som det så fint stod i Vasabladet en dag. Jag talar förstås om alla gårdsloppisar, eller Loppisrace som de heter nuförtiden. Här i Älvbyarna ordnas det också loppis i helgen, närmare bestämt på söndag 7.6. I år deltar vi dock inte i evenemanget. Visst finns det saker att sälja, men jag vill hellre åka runt på alla andra gårdsloppisar och fynda den dagen. Minns att jag var lite sur ifjol då jag inte hann till Oravais på deras Loppisrace som ordnades samma dag. I år har jag tänkt hinna både till Malax och till Oravais på Loppisrace. Ska bli så roligt! Men stressigt, över 70 gårdar deltar i Malax och över 40 gårdar i Oravais. Blir nog att lusläsa info över vad som säljs på gårdarna före man åker till alla ställen. Samma dag ordnas också Loppisrace i Karperö, men dit hinner jag nog inte. 
 
Vill ändå göra lite "reklam" för Gårdsloppisen som ordnas här i Älvbyarna. Perfekt evenemang för dig som vill fara på gårdsloppis men inte orkar åka omkring till 70 olika gårdar. I år deltar 12 gårdar i Älvbyarnas loppis, jag rekommenderar dock att du tar bilen om du vill besöka alla gårdar eftersom det är ca 15 km mellan den första och den sista gården. Är du hurtig av dig så ta cykel!
 
"Du kan hitta fina unika loppisfynd på gårdarna, dricka kaffe/te i trädgårdar, besöka ett hälsocafe´, klappa får och lamm, titta på några dagar gamla ankungar, delta i loppisfiske, köpa hem söta och salta bakverk, prova på reikibehandling, äta lättlunch, och se på hustomter."
 
 
 
Hoppas på en riktigt bra fynddag! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0