Det såg lite annorlunda ut för fem år sedan

Gick igenom lite foton från renoveringstiden och fastnade för de här där gården ser minst sagt eländig ut. Minns att jag led den sommaren, ville ju att allt skulle se perfekt ut. Nu är mitt "enda problem" ogräset som växer i gruset. Ja och för tillfället står den stora fula avloppsbehållaren med tillhörande saker på gården, men det är ju bara tillfälligt. Kanske det är bra att se tillbaka och minnas, det blev ju ganska bra till sist ändå (fastän det finns saker att göra ännu).
 
Den första bilden är då, den andra nu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gården blir nog aldrig färdig, alltid är det något projekt pågång. Nästa vecka kommer de och gräver ner avloppstanken på stora gräsmattan, på gräsmattan där vi har våra äppelträd samt jordgubbsland. Träden och landet klarar nog sig, men gräsmattan, ja den blir nog inte så glad. Det ska grävas i princip enda från huset och tvärs över hela gräsmattan. Riktigt hur det blir vet jag inte, men det får man ju se.
 
Det blir ju nog bra till sist, men det är ju inte roligt att gräva upp hela halva gräsmattan. Sedan tar det sin tid innan nytt gräs har vuxit upp. Får hoppas vi har en grön gräsmatta där igen nästa år. Borde nog passa på att njuta av grönskan och gräsmattan innan den är ett minne blott för denna sommar. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

går det månne att typ rulla ihop gräsmattan enligt samma princip som då man köper gräsmatta på rulle?

Svar: Vet inte, skulle ju va praktiskt...men får väl nog så ny sedan där det behövs :)
Caroline

2015-06-25 @ 17:53:47
Postat av: Ulli

Här blir det att gräva upp avloppstanken o koppla till kommunala avloppsledningen runt 13.7. Så gräsmattan på framsidan försvinner till stor del.

Svar: Okej...låter inte så trevligt det heller. Just då man har fått gräset att växa måste man gräva upp det igen, nåja det växer ju upp nytt gräs, men irriterande är det.
Caroline

2015-06-25 @ 21:25:39
Postat av: Heidi

Så roligt att få se helhetsbilder på både hus och gård! Fint!

Svar: Tack! :)
Caroline

2015-06-26 @ 21:17:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0