Planering, Alicedagen och ett missionshus

Igår på dagen hände det inte så mycket. Jag satt mest framför datorn och planerade den kommande resan. Är mycket som behöver kollas upp. Är inte "så bara" att gå in på telefon och surfa sedan då man väl är utomlands, visst går det, men man har ju inte Wifi överallt. Alla möjliga saker ska kollas upp på förhand. Vilka campingplatser ska vi bo på, vilka är förmånligast? Vad finns det att se i staden? Vad kostar alla sevärheter vi vill se? Göra upp en ungefärlig budget över resan. Kan säga som så att en södernresa skulle nog bli billigare. Men jag tänker alltid som så att "tänk hur mycket vi sparar då vi tältar jämfört med att bo på hotell". 
 
Den traditionella Alice dagen firades igår kväll på Målarbackan. Sammanlagt var vi 15 personer. Det var lite kyligt då vi skulle äta, men en del av oss satt nog utomhus och njöt av den goda maten. Lagom till efterrätten blev det lite varmare så glass med färska jordgubbar kunde vi alla äta utomhus. 
 
 
Ett besök på Björkasbackan blev det också. Sedan stannade vi efter vägen för att ta oss en titt inne i Missionshuset som hade öppet för kvällen. En gudstjänst hade ägt rum lite tidigare, nu var alla samlade på gården för kaffe med dopp. Vi var bara in i lokalen och tog oss en snabb titt, intressant då ingen av oss förut varit in dit. 
 
 
Sedan fortsatte firandet på Målarbackan med kaffe och tårta. 
 
 
Idag återvänder vi till vardagen. Johnny har varit ledig två veckor, men ska nu jobba tre veckor till innan han får ledigt igen. Idag är det också arbetsdag för mig. Kväll med andra ord. Jag känner mig lite förkyld, sjukt i halsen och snuvan den rinner. Nåja, får väl passa på att vara förkyld nu så jag är frisk då jag har semester, hehe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0