På tal om kuddar och soffor

Jag bara älskar ju kuddar och kuddöverdrag. Tog en titt på HM:s senaste "kudd nyheter". De här skulle gärma få pryda vår soffa.
 
Eget collage av hm:s produktbilder.
 
Mönstrade kuddar faller mig ännu i smaken. Någon av dessa kanske liknar någon jag redan har, men har faktiskt inga av dessa kuddöverdrag från förut. Den med katten är ju bara för häftig.
 
Just nu är jag dock inne i en period då jag inte köper så mycket inredningssaker. Visst kan jag tycka att mycket är fint, men jag behöver inte köpa något nytt. Som ni alla säkert vet så köper jag det mesta i inredningsväg från loppis, men man behöver ju inte bara köpa saker för att de är billiga. 
 
Nya överdrag till sofforna är en sak i inredningsväg som jag gärna skulle vilja ha. Men då jag väl står i butiken och ser på några överdrag tycker jag att de är alltför dyra, så de lämnar alltid kvar i butiken. Ett till sommarprojekt blir nog att tvätta alla sofföverdrag, sedan kan man leva med dem en tid till. 
 
Men någon dag skulle jag gärna vilja ha någon av dessa sofföverdrag:
 
Eget collage av bilder från Ikeas hemsida.
 
Den första är Tygelsjö beige, den andra Edsken mörkgrå och den tredje Nordvalla grå. Såg att Nordvalla grå är 30 euro billigare i Sverige, de andra är dyrare i Sverige än i Finland. Jag trodde att Ikea har samma produktpriser i Sverige som i Finland, men tydligen inte. Får se vilket överdrag det blir sedan någon vacker dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0