Högst på önskelistan just nu

Ett nytt köksbord står för tillfället högst upp på min önskelista. Eller nytt behöver det ju inte vara, men ett annat bord vill jag ha. Det här bordet köpte vi på auktion 2005 (det var dock nytt). Billigt var det inte. Den senaste tiden har jag dock börjat irritera mig mer och mer på det. Bordsskivan är full av skråmor. En dag var ena bordsbenet helt snett och löst. För att inte tala om stolarna. Jo de är fina, men ganska så rangliga. Visst, det går att slipa bordsskivan och skruva och limma lösa delar, men jag vill ha ett annat bord. Stolar har vi så det räcker och blir över, både gamla och nya.
 
 
Ett plankbord skulle inte vara helt fel. Jag tänker mig en bordsskiva gjord av gamla golvplankor eller gamla brädor. Något sånt här kanske? (Alla bilder googlade)
 
 
En sådan borsskiva kunde vi nog säkert göra själva. Frågan är bara vilken stomme man skulle ha. Den gamla eller en "ny". Något ska göras åt bordet i år. Om vi bara slipar bordsskivan eller om det blir en "ny" bordsskiva, ja det får vi se. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0