Villaavslutning 2015

Hade en riktigt bra villaavslutning igår. For till Lillö redan tidigt på eftermiddagen. Johnny rökte lax i rökugnen, blev riktigt gott! Ulli, Cilla, Jens o William kom också dit lagom till lunchen. Det blåste hårt, så var inget båtväder, men vi kunde sitta ute och äta. Var varmt i solen ändå. 
 
 
Sedan blev det "vila på maten". Satte oss i gungan och läste en stund. William paddlade runt med vår lilla båt inne i viken, men det gick sisådär då det blåste så hårt. 
 
 
Peppe, Matti och Jessica kom ut en stund senare. Det blev kaffe med dopp på altanen. Sedan tog jag fram Ticket to ride. Jag, Johnny och Jessica spelade ett varv, Johnny vann.
 
 
Sedan blev det moln fotografering, ljuständning och matförberedelser.
 
 
Som vanligt blev det rökta räkor, kräftor och en massa annat gott på bordet. Vi åt tills vi nästan rullade från bordet.
 
 
Då mörkret hade lagt sig var det dags för lite raketskjutning. I år hade vi inte så många raketer att skjuta, men det gick nog bra i alla fall.
 
 
Så var villaavslutningen över för i år. Men villa säsongen är inte över för det. Jag har planer på att åka ut med båten många gånger ännu i år bara vädret tillåter. Idag blir det ett nytt försök att åka ut med båten, hoppas det inte blåser lika mycket idag. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0