En båtutfärd

Idag är det officiellt sommarens sista dag, i alla fall om man ser i kalendern, sista augusti. Det ser ut att bli soligt väder idag, så ska passa på att njuta av det så gott jag kan. Jag har ju ännu ledigt fram till lördag. 
 
Igår blev det några timmar till sjöss. For först efter William, sedan till Lillö. Mamma och pappa bjöd på rester från villaavslutningen. Var passligt väder att sitta på uteplatsen och äta. Efter maten fick William komma med oss ut och köra med båten. Första stoppet blev Skelettön.
 
 
Sedan fortsatte vi runt Bässörsskatan och under bron till andra sidan Köklotvägen. Körde runt så vi kom ut vid Köklot fiskehamn. Blev också en tur till Djupkastet. Hade tänkt ta iland och dricka lite saft och äta varsin kokosboll, men det stod privat området på huset intill bryggan. Dessutom var två segelbåtar förtöjda i närheten och det såg ut som om en "gubbe" tänkte komma och köra bort oss så vi fick äta våra kokosbollar i båten istället. 
 
 
På väg tillbaka började det blåsa lite hårdare, men det gjorde inte så mycket. Efter lite kaffe och bulla for vi hem igen. Får se när vi har passligt att fara ut med båten igen, jag skulle ju kunna åka ut varje dag, så mycket trivs jag på sjön!

Kommentarer
Postat av: Mia

Fina bilder! :)

Svar: Tack! :)
Caroline

2015-08-31 @ 20:19:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0