En kryssning med Baltic Princess

Hemma igen då efter en rolig kryssning till Stockholm. Trodde dagen skulle bli lång på båten, men icke, vi hade ju fullt upp med bingospelande och buffétätande. Dessutom är det ju ganska roligt att bara sitta och se på folk också. 
 
Förstås besökte vi ju en hel del loppisar på vägen ner till Åbo, men det blir ett annat inlägg. Ett besök på Caribia hann vi också med innan vi steg ombord.
 
 
Vi tog förstås Silja Line så vi skulle få insamlat ännu fler poäng på bonuskortet. Är det inte S-bonus så är det Club One. Alla dessa kort. 
 
 
Som jag befarat så fanns det inga "Håll vattnet rent" muminmuggar till salu. De var slut. Snyft! Nåja, på något sätt ska jag väl få tag på en sådan mugg, om inte annat så från loppis till överpris. Stillade mitt muminbegär med några andra muggar istället, vilka får du se senare.
 
Lite senare på kvällen satte vi oss i discot och lyssnade på bra musik, en svängom på dansgolvet blev det också.
 
Någon nattsömn hittade jag inte, men säkert sov jag väl någon minut eller två. Stockholm såg vi inte skymten av från hytten, men senare på förmiddagen såg vi en del av Stockholms skärgård.
 
 
Som sagt så spelade vi bingo. Första omgången tidigt på eftermiddagen. Sedan hann vi se lite av Mariehamn från däck samt luncha i Buffén innan det blev dags för bingo igen. Blev ingen vinst, men den som känner mig vet att jag älskar bingo så jag skulle ju ha kunnat sitta och spela hela dagen.
 
 
P.S. Om man ser riktigt noga på bilden ovan kan man se två männniskor där uppe till vänster.
 
Lite mera taxfree shopping blev det ännu innan det var dags att stiga av båten. Som tur stod bilen kvar i hamnen (kostade bara 10€/dygn att parkera där, jämfört med 20€/dygn i Helsingfors). Sedan var det bara att hoppa i bilen och köra hem. En sån här kryssning kan man nog göra igen. Speciellt om jag får spela bingo.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0