Årets påskbrasa

I år kom det hela tio söta påskhäxor och knackade på vår dörr. Vi klädde dock inte ut oss i år, får bli ett annat år. En stund i snickeboa hann vi med innan mamma och pappa kom hit. Lite senare blev det dags att åka och kolla in årets påskbrasa i byn. 
 
 
De höll just på att tända brasan då vi kom dit. Det blåste ganska hårt så det var bäst att hålla sig på den ena sidan av brasan om man ville se något. Vinden var kall så det var riktigt skönt att värma sig framför brasan.
 
 
Efter en timme ute vid brasan och någon korv senare gick vi in i Marthagården för att se om vi skulle vinna något på lotteriet. Och ja, det gjorde vi allihopa. Visserligen småsaker, men ändå. Tommy vann dock en av huvudvinsterna, ett presentkort till Prisma på 50 euro. Skulle inte ha varit helt fel att vinna det.
 
Efter brasan blev det ett besök på Målarbackan. Sedan cyklade vi hem i mörkret, ja det var verkligen mörkt utan gatlampor och cykelbelysning. Som tur hade Johnny lampa på sin cykel så vi hittade nog hem. Kanske borde investera i en ny cykel någongång...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0