Filosoferingar en ledig dag

Idag har jag en ledig dag för omväxlingsskull. Nog för att de dagar då jag slutar 9 på morgon också känns som lediga dagar, för det mesta. Här inne borde någon dammsuga, den där någon är nog säkert jag, så får se om jag får det gjort. För tillfället sitter jag och njuter av förmiddagen iklädd nattlinne med en kaffekopp bredvid datorn. Skönt att inte ha några måsten (förutom dammsugandet då...)
 
 
En tur till skogen lockar, men skulle vilja gå en lite längre skogspromenad och då tror jag nog att jag helst vill ha sällskap, vem vet vart jag hamnar annars. Kanske en annan dag. Jag har alltid varit en skogsmänniska, tycker om att vandra omkring i skogen och se vart jag kommer. Nu då det dessutom är svamptider är det ju ännu mer intressant och spännande att se om man samtidigt hittar några kantareller. Annars föredrar jag faktiskt att gå ensam i skogen, det är nog tystnaden, bara naturens egna ljud, som får mig att koppla av på ett sätt jag annars inte kan.
 
 
Återstår att se vad dagen har att erbjuda. De kommande dagarna har de lovat uppemot 20 grader, ska nog passa på att njuta utav de sista varma dagarna, vintern brukar bli lång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0