Mera mumin

Fortsätter på mumin temat. På bloggen Lindas lantliga kan man läsa om den nya mumin muggen samt jubileums muggen som kommer ut i början av nästa år. Båda muggarna ska nog snart in i mitt vitrinskåp också. Såklart. Nu tänkte jag inte tala om muminmuggar, utan andra mumin relaterade saker. Jag kan inte få nog. Är nog lite mumin tokig just nu, jag erkänner. 
 
 
Vem skulle inte vilja ha en hattifnatt lampa? Häftiga är de, priset är ganska häftigt det också så tror nog jag bara får drömma om en sådan här.
 
Eller varför inte en snorkfröken lampa. Finns nog mumin lampor också.
 
 
Hittade också några specialutgåvor av några tallrikar, Fazer och Mumintrollet dagdrömmer. Slutsålda stod det på hemsidan, så tyvärr tror jag inte man kan få tag i någon av dessa (de var ju också lite dyrare än de vanliga mumintallrikarna). Det finns ju också muggar med dessa motiv, men de utkom endast år 2005 och det gjordes bara 400 exemplar av varje. En dröm är också att ha de muggarna i samlingen.
 
Påslakan med muminmotiv kan jag inte heller få nog av. Det här tyckte jag var färggrannt och fint.
 
 
Sedan finns det ju tusen andra muminsaker jag också skulle kunna ha. Skulle kunna ha alltså. Jag behöver dem inte. Ofta tänker jag så, behöver jag det här eller inte. Sedan är det nog priset som får avgöra. Är det något billigt så är chansen större att jag slår till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0