Shopping och gott humör

Har jobbat hela dagen lång idag också. Känns dock inte att det var femte dagen i rad. Kanske det är sommaren och ljuset som gör att man är på gott humör hela tiden, dessutom har tålamodet blivit längre, konstigt nog. Nåja, får väl njuta så länge det varar.
 
Efter jobbet for vi på jakt efter sukrin melis (sötningsmedel som vi hittills bara hittat i Sverige). På Fitnesstukku hade de bara det på nätet, inte i butiken. Blev att köpa en motsvarande sort från Punnitse ja Säästä istället. Var också på jakt efter nya sittdynor till utemöblemanget, men de som vi skulle ha var slut på Biltema...så får se nu om det blir en roadtrip till Seinäjoki då det skulle ta så länge att få dem till butiken i Vasa. Dessutom blev det klädshopping. Inte ofta jag köper kläder i butiken, köper ju oftast från loppis, men nu var det akut brist på vanliga toppar, t-skjortor, jeans och liknande, vill inte gå omkring med för stora kläder som faller av. 
 
Har nu njutit av solen en timme på terrassen. Riktigt skönt efter en dag på språng. 
 
 
Imorgon har jag ledig dag. Ska också bli skönt. Hade egentligen tänkt vara hemma hela dagen, men tror nog det blir gymmet åtminstone, har inte hunnit med något gym pass ännu denna vecka så abstinensen börjar göra sig påmind :). 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0