Stockholm weekend

Är nu hemma efter en rolig helg i Stockholm. Blev Skönhet och Mode mässa, Båtmässa, shopping, promenad i Gamla Stan, loppisbesök och en hel del annat. Vissa saker blev inte som vi tänkt oss, men blev nog en bra helg i alla fall. 
 
Vi fick för första gången åka över med fina Viking Grace. Verkligen i en helt annan klass jämfört med de andra båtarna. Kändes lyxig. 
 
 
Sov en natt på Scandic Adriane. Hotellet låg i hamnen bredvid Silja Line terminalen. Hade inga höga förväntningar, men det var ett helt okej hotell, kan nog bo där igen. Gratis parkering lyckades vi också fixa. Ett annat plus med hotellet var att vi fick checka in redan före 7 på lördag morgon, då man egentligen får checka in först på eftermiddagen. Riktigt bra service. 
 
 
Det var fint väder, upp till 14 grader på söndag. Riktigt vårväder med andra ord. Det blåste dock hårt då vi kom över med Grace (låg och var rädd att vi skulle sjunka, men det gick ju bra). På lördagen gick vi en del i centrum, kunde också konstatera att man inte ska köra av och an med bil i Stockholm, speciellt inte då vissa gator är avstängda och navigatorn visar att man ska köra samma väg hela tiden.
 
 
Några blommor såg vi inte, men träden i Kungsträdgården hade fullt med knoppar. Våren hade kommit till Stockholm.
 
Mera bilder får du se i ett annat inlägg.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0