Ljuslykta och sockerskål

Överlag måste jag säga att det finns ganska dåliga loppis i Åbo, men det finns förstås undantag. Jämfört med de loppis som finns i Vasa så är de nog sämre i Åbo. Beror ju försås på vad man är ute efter, söker man kläder kan man nog hitta det ena och det andra, men oftast är jag ute efter att hitta porslin som jag samlar på eller fina ljusa och lantliga saker som nödvändigtvis inte ens behöver vara gamla. 
 
Det enda jag köpte på loppis i Åbo var den här ljuslyktan för 50 cent, ett fynd enligt mig då det är Partylite. Har dock flera liknande från förut, men tycker det är snyggt att rada flera av dessa på bordet t.ex. till en höstdukning.
 
 
I Björneborg finns det inte lika många loppis som i Åbo, denna gång besökte vi två stycken och vid det ena hittade jag den här. Gissa om jag blev glad! Från tidigare har jag gräddsnäckan i samma serie. Gissar på att de är från 20-30 talet som det andra svarta porslinet jag samlar på. 
 
 
Emellanåt blir man dock trött på Vasas loppisar, är ju nog till stor del samma saker man ser då man går på loppis en gång i veckan (ibland två). Så därför var det ändå roligt att få komma till andra städer och se vilket loppisutbud som fanns där. I sommar borde man nog ta sig en tripp inåt landet också och kolla loppisutbudet där...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0