Ikeas nya kollektion

I helgen ger vi oss iväg på en liten sportlovsresa. På vägen tror jag nog vi svänger in via något Ikea varuhus också. Just nu är ju deras special kollektion Bråkig populär. Får bara se om man har turen att få tag på något ur kollektionen eller om den är slutsåld redan. 
 
Egentligen är det inget speciellt jag behöver, men någon av dessa skålar eller koppar skulle inte vara helt fel att ha i skåpet. Häftiga är de!
 
 
En sån där fräsig bricka skulle inte heller sitta helt fel. 
 
 
Jag vet många som brukar komma ut ur butiken med kassar och kärror fulla med saker, men så är inte fallet för oss. Köper oftast det vi behöver och kanske någon liten småsak som kanske inte är riktigt lika nödvändig. Kan gå och drömma om att både ha det ena och det andra, men då man väl står där kommer tanken, behöver jag verkligen det här? Svar nej, jag har redan sjuttioelva påslakan och lika många lampor. Ett undantag var dock då vi skulle flytta in i huset då det såg ut så här då vi lämnade varuhuset:
 
 
Så får se om vi kommer ut tomhänta den här gången (har hänt många gånger), eller om det råkar trilla ner något i inköpspåsen. Ser oberoende framemot besöket vid varuhuset, om inte annat så bara för att äta en billig mjukglass. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0