Båtmässa i Stockholm

I söndags var vi på Båtmässan i Stockholm. Måste säga att det var betydligt mer intressant än Mode och skönhetsmässan, fast jag inte är så värst båtintresserad heller. Samtidigt ordnades också en Vildmarksmässa i samma lokaler, men den hann vi inte titta så noga på då vi inte reserverat tid för den.
 
De flesta båtar var dock inte i vår prisklass, men det var roligt att gå omkring och fantisera om hur det skulle vara att ha en sån båt, en båt med flera sovrum, kök och wc med dusch. Kanske nångång då man vunnit på lotto.
 
 
Det fanns ju nog mindre båtar också, kanske mera i vår prisklass (fast vi behöver ingen ny båt). Var verkligen en stor mässa, typ två gånger Botniahallen. Dessutom var Vildmarksmässan i en hall motsvarande Botniahallen, så man fick nog lite motion av att gå av och an. 
 
 
Båtmässan är en mässa jag gärna besöker igen, men då ska vi nog reservera mera tid. Det var långa köer till nästan alla stora båtar, köade 15 minuter till en båt. Tar nog hela dagen om inte flera dagar om man vill gå in och se i alla båtar. Var verkligen värt ett besök!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0