Sista dagen på Gotland

Vår sista natt på Gotland tillbringade vi på Kneippbyns camping. Hade först tänkt bo på en annan camping närmare centrum, men den var full. Inte ofta man får höra att det inte finns några lediga tältplatser!
 
 
Sista kvällen på ön tog vi oss en promenad innanför ringmuren. Måste ju se resten av staden som vi inte hann med senast. På ett café med fin utsikt åt vi varsin glassportion med salmbärsglass och saffransglass. Salmbär finns endast på Gotland, så måste ju prova på en lokal delikatess. Gott var det, smakade som en blandning mellan hallon, björnbär och blåbär. Saffransglassen var mindre god, men då tycker jag inte om saffran i någon form alls, så inte så konstigt att den glassen inte föll mig i smaken. 
 
Njöt av att gå omkring och se ännu fler fina gamla hus. Tog oss också en promenad ner till stranden och såg på alla fina och dyra båtar. 
 
 
Senare på kvällen gick vi en sväng runt campingen. Fin camping, med kvällsöppen souvenir butik, olika resturanger, minigolf m.m. Matbutik fanns också i närheten. Anledningen till att många barnfamiljer åker till campingen är nog att det finns ett sommarland och ett vattenland på campingen. Vi var dock inte inne i något av dessa "land", men säkert roligt för barn. Det enda vi skulle ha velat se var orginal Pippi huset, men såg det genom staketet istället, onödigt att betala 250 kr/pers bara för att få se huset.
 
 
På campingen fanns också en fin strand med massor av fina stenar. Vi plockade tre plastpåsar fulla. Sedan njöt vi av den vackra solnedgången. Jag som inte kan få nog av solnedgångar tog sjuttioelva foton.
 
 
Följande dag var det dags att ta morgonbåten över till fastlandet igen. Misstänker dock att det blir ett nytt besök till Visby någongång i framtiden.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0