Nytt i campingutrustningen

Tror att vi snart börjar ha allt man behöver (och inte behöver) i vår campingutrustning. Många år har vi sagt att det är tur att vi bara är två stycken på vår resa, skulle inte rymmas in någon fler person i bilen då vi har så mycket saker med. Dessutom har vi ju takbox på bilen, och den är också fullproppad med saker. Till saken hör den att då vi har takboxen på taket så kan man inte öppna upp baggageluckan, lite opraktiskt, så därför packar vi allt längre fram istället. Visst skulle det kanske rymmas någon i baksätet, men då krävs nog bättre planering.
 
Nåja till saken nu då. Det nyaste i vår campingutrustning är nämligen en grill, en pop up grill. I år tänkte vi försöka satsa på att göra så mycket mat som möjligt själva (billigare så), och vad är då inte bättre än en grill. Blir ju lite enformigt med kokad mat hela tiden, eller mikro mat. 
 
 
Så värst dyr var den inte heller. Du hittar den på rea på Clas Ohlsson. Andra tillbehör som Johnny tyckte att vi behövde var en tältpinnsuppdragare och en hammare att slå ner tältpinnarna med. Bra att ha, skit att vara utan, som man brukar säga. Och det har faktiskt hänt att vi har behövt både en hammare och en uppdragare, men inte haft någondera, men nu har vi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0