Sthlm, attitude, båtmässa och Luleå

Har äntligen några saker att se framemot i vår. Om cirka en månad bär det av på en långhelg till Stockholm, båt och hotell färdigt bokat och betalt, skönt att ha det fixat. Har också bokat buffé färdigt för hemresan. Ofta blir det nämligen så att vi tycker det är dyrt att boka buffé, men då vi väl är på båten så hittar vi inget annat att äta och får då betala ett lite dyrare pris än om vi bokat på förhand. På dit resan får vi dock nöja oss med annan mat, någon måtta får det ju vara.
 
 
 
Till en början hade vi inga speciella planer med resan...ja nå jag vill ju till ett flertal loppis. Nu har planerna ändrats lite och vi ska troligen på två olika mässor som ordnas just den helgen, Attitude Stockholm - Nordens största skönhet och modemässa samt Allt för sjön - Skandinaviens största båtmässa. Lite för oss båda alltså. Skönhet och mode för mig och båtar för Johnny. 
 
 
 
 
Vissa kanske tycker att vi åker på en massa korta resor hela tiden, och det kanske vi gör, men ibland måste man helt enkelt ha något att se framemot. Något som bryter av den annars så vardagliga vardagen. För mig handlar det inte om att köpa en massa saker då man far på en resa (fastän jag nog gärna gör något loppisfynd), det handlar om själva upplevelsen. De saker man gör, de saker man ser på. Upplevelser som man sedan kan se tillbaka på och minnas med glädje. Fastän jag besökt Stockholm sjuttioelva gånger förut så finns det alltid nya saker att se på och nya saker att uppleva. Helt enkelt en stad att älska.

I maj är det sedan dags för Fyndmarknad i Luleå med Mia. Visst är det själva upplevelsen man ser framemot, men nog är man också på jakt efter fyndet med stort F. Denna gång blir det att åka båt över kvarken och sedan upp till Luleå. Hemfärden går via Haparanda. Ska bli kul att få se Umeå i några timmar också. 
 
Blir nog en bra vår det här!

Kommentarer
Postat av: Malena

Bra skrivet. Man behöver något att se fram emot. Gör som du vill och strunta i vad andra tycker.

2014-02-10 @ 22:03:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0