Lite action i köket

Vi har hela hösten och vintern haft besök av möss i huset. På senare tid har de börjat bosätta sig bakom roskislådorna i köket. Under den senaste veckan har tre möss gått i fällan där bakom. Ikväll då Johnny skulle se om det var något möss i fällan hoppade ett plötsligt ut på golvet, men Whiskas var snabb i vändningarna och tog det direkt. 
 
 
Först lekte hon lite med det, sedan satte hon sig ner på vardagsrumsgolvet och smaskade gladeligen i sig mösset. Inte varje dag hon fångar dagens middag i köket.
 

Kommentarer
Postat av: Malena

Då vi bodde prästgården i Larsmo hade vi också problem med möss. Vi fångade runt tio stycken en vinter. En gång var det två på en gång i fällan (tydligen ett par) och en gång hade ett möss lyckats komma loss,så det var fullt med blod! Inte så mysigt.:( På den tiden hade vi också katt, men det var inte så lätt att fånga mössen, man hörde bara hur de rörde sig i väggarna. Vet du om de skadar hus på något sätt?

Svar: Svårt att säga vad mössen knaprar på, bara de inte äter upp golvvärmeslingorna. Annars tror jag inte de gör så stor skada, hoppas jag iallafall. De är bara inte roliga att ha inomhus. Hör också hur de rör sig i väggar och tak, ganska bra ändå att de kommer ner bakom roskis så de får gå i fällan :)
Caroline

2014-02-19 @ 10:59:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0