Sovmorgon och tankar om julen

Åh vad det kan vara skönt med sovmorgon. Riktigt njöt av att kunna ligga kvar i sängen, nästan så jag blev förvånad då klockan visade 9.30 då jag vaknade. Hade ju nog varit vaken tidigare på morgonen, lite svårt att undvika att höra väckarklockan som tjuter på andra sidan sängen, dessutom då ingen tycks stänga av den. Men idag störde den saken inte mig, jag kunde ju sova vidare. 
 
 
Idag borde här städas, eller i alla fall plockas upp lite saker. Tvätta, diska och såna saker borde också göras. Nu känns det nog som om det var länge sedan jag var hemma en hel dag och gjorde något vettigt. Idag har jag bestämt att det inte blir något gym, nattjobbet kan jag dock inte skippa. 
 
Kring första advent kände jag av julstressen, men nu är den nog borta. får se om den kommer tillbaka. Egentligen är det onödigt att stressa, det är ju inte det julen är till för. I år får jag dessutom vara ledig på julen vilket i sig betyder att jag inte behöver känna mig stressad över att inte få vara ledig. Julgranen är ett stressmoment varje år, jag vill ju att den ska vara perfekt. Ifjol var jag helt slut innan granen var uppe, i år ska jag försöka ta det lugnare...måste bara hitta den perfekta granen först...
 
I dagens paket hittade jag en fin julgransprydnad, i de föregående paketen har det funnits ännu en till ängel att hänga i granen samt ännu en vinstlös skraplott. 
 
 
Egentligen borde man passa på och gå ut medan det är lite ljust ute, de senaste dagarna har nog varit mörka. Jag vill ha snö NU!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0