Juthbacka 2014

Juthbacka kan inte beskrivas, det måste upplevas. I år blev det en marknad med omväxlande väder. Ibland var det kallt, ibland var det kokhett och där emellan kom det någon regnskur. Tur att jag hade med kläder för alla väder. 
 
Detta år var klockan 10 på förmiddagen då vi började vandra runt på området. Alla försäljare hade ännu inte hunnit rada upp sina saker, andra höll på medan vissa var färdiga. Förmiddagen är också den minst folktäta tiden att vandra runt där. Egentligen börjar ju marknaden först klockan 16, men undrar hur många som följer den regeln, egentligen.
 
Här kommer ett bildregn.
 
 
I år såg jag mest på alla fina trälådor, burkar och dylikt. En och annan fin docka fångade också mitt intresse, men köpte dock ingen. Förstås kunde jag inte undgå att kolla in allt vackert porslin, men man ska nog vara prismedveten då priserna har skjutit i höjden. Vid 20 tiden på kvällen kände vi att vi sett tillräckligt och styrde kosan hemåt igen.
 
Mina inköp får du se en annan dag. Nu får vi vänta ett helt år till nästa marknad. Får väl börja nedräkningen redan nu...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0