Tre dagar i Tammerfors

Var skönt att komma bort från vardagen lite. Blev två nätter på Omenahotelli i Tammerfors. Hotellet var helt ok, men frukosten på cafét bredvid var ingen höjdare. Fast mätta blev vi nog ändå. Sprang på en hel del loppis, säkert tio stycken minst. Gjorde nog några fynd, ska visa en del imorgon. Vi besökte också Ikea samt Ideapark, blev dock inte några större inköp där. 
 
 
Resan kunde ha börjat lite bättre. Vi hamnade nämligen i en ordentlig snöstorm på vägen dit. Körde på en oplogad väg ända fram till Koskenkorva. Det var så mycket snö på vägen att det tog i under bilen och vi kröp framåt i 40-50. Har inte varit med om värre före. Kunde ha trott man körde på en skogsväg och inte på en stor väg mot Tammerfors. Som tur slutade det snöa längre fram och vi hade ingen brådska, att vi kom oss fram oskadda och utan att ha besökt diket eller krockat var ju huvudsaken.
 
På tisdag kväll blev det en simtur på Eden i Nokia. En rolig kväll blev det fastän jag blev ännu mer förkyld.
 
 
Vi njöt av fint, men ganska kallt väder. Fick gratis youghurt på torget. Var på en bra konsert. Sov gott. Hade helt enkelt tre roliga dagar. Väntar redan på nästa gång jag får fara och höra på Amaranthe, men när var och hur vet jag inte ännu.
 
 
Hej då Tammerfors, ses en annan gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0