En auktionsdag

Idag blev det en auktionsdag för hela slanten. Frågan var bara den vilken auktion man skulle fara till. Vi började med Övermalax. Där fanns mycket porslin och textilier, men inget jag behövde stanna kvar för. Vi for istället vidare till Yttermark. Där var otroligt mycket folk och vi kom just precis då de började så kunde inte gå in i huset och se vad de hade för saker så vi for därifrån vidare till auktionen i Övermark. I Övermark fanns det mängder av gamla möbler, porslin och annat smått och gott. Jag lämnade kvar där och Johnny for tillbaka till auktionen i Övermalax.
 
 
 
Det blåa hörnskåpet här ovanför skulle jag ha velat ha, men det var i så dåligt skick och blev ändå väl dyrt. Såg inte ut som om jag skulle köpa något men då plötsligt såg jag en fin stol och slog till. Färgen är kanske inte direkt min favorit, men får se, kanske den får vara grön ändå...i alla fall en tid framöver.
 
 
Den som känner mig vet att jag inte kan få nog av stolar. De är ju ändå någonting som man faktiskt har nytta av och kan använda. Då ska man inte tala om de stolar som står i uthuset...men det finns ju stolar och stolar. Vissa fastnar man för och andra inte.
 
 

Kommentarer
Postat av: mamma

en verkligt fin stol !

Svar: Jo, sa ju att den var lite speciell :)
Caroline

2013-06-29 @ 18:57:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0