Sovmorgon

Skönt med sovmorgon. Tänkte nästan inte komma mig upp ur den varma sängen, ville bara sova vidare. Idag är det min enda helt ledig dag denna vecka. Tror det får bli en loppisdag.
 
Igår kväll ringde Linda-Marie och frågade om jag skulle komma på SH´BAM till gymmet, hade egentligen inte tänkt fara, men for iväg i alla fall. Dessutom dök Ulli också upp. Var lika svettigt och roligt som vanligt. Får se om det blir en hemma kväll ikväll, skulle nog behövas det också. Har program hela helgen så blir nog inte många stunder att umgås bara vi två då heller. 
 
Ser inte precis framemot söndagen och måndagen, då ska det sista på jobbet flyttas till nya stället. Suck. Tycker egentligen inte om förändringar, men nog ska det väl gå. På tisdag nästa vecka kommer det dock att känns som om man bytt jobb, fast man inte gjort det. Blir då första dagen på nya stället och jag jobbar 7-15, tror det blir en ganska råddig dag. Vet inte ens hur det ser ut på nya stället (allt var halvfärdigt då jag var dit senast), men det klarnar väl på söndag...
 
Nej nu en omgång Ticket to ride online och sen till loppis! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0