Ladda upp och ladda upp

Finns egentligen inte så mycket att berätta om denna dag. Bestämde mig för att bilen får vila idag, så har bara varit hemma. Är sjuk överallt från gårdagens jumppa, främst i ryggen och ljumskarna (säger man så?), ja nå ljumsken i alla fall. Så får bli en vilodag idag. 
 
Har kastat bort flera påsar med gamla kläder. Blev också en påse som jag ska föra till Röda Korset samt en loppis påse med kläder. Fick på samma gång städat lite mera i storskrubben. Det är bra att ha en storskrubb men det värsta är då man bara kastar in allt skräp dit. Skönt att ha fått bort det mesta av skräpet nu.
 
 
Sängen har också blivit renbäddad. Whiskas intog genast den renbäddade sängen, hon tyckte säkert den behövde lite av hennes doft :).
 
Dagen har också gått åt till att ladda upp foton för framkallning. Tar bara så länge! Började igår kväll, startade igen kl,9 idag morse och håller på ännu då klockan snart är 16.30. Har laddat upp ca 400 bilder nu, får se om det får räcka för den här gången. Borde dock skicka in ännu fler för att komma ikapp. Just nu ska jag skicka in foton från september 11- februari 12. Finns alltså nästan ett helt år till att gå igenom och skicka in.
 
 
"Helppo ja nopea kuvanlataus"...det första stämmer väl men att det skulle gå snabbt kan man ju diskutera...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0