Julkorten

Åter igen, som varje år, är vi ute i sista minuten, nästan. Jag talar förstås om julkorten. Igår kväll kom vi mitt i allt på att vi nog inte skulle ha det julkorts motivet som vi tänkt ha, fast vi redan hade 40 st utprintade julkort, sparar dem till nästa år istället. Idag har Johnny fixat 50 st nya kort, jag räknade att det nog inte skulle räcka med 40 stycken heller. 
 
 
De flesta kuverten är färdigt skrivna och frimärkena är påklistrade, gäller bara att lägga i kortet nu och hoppas man inte glömmer att sätta ett kort i något kuvert. Skulle ju vara lite pinsamt att skicka ett tomt kuvert. 
 
Så kom ihåg nu att på fredag (13.12) är det sista dagen som man kan skicka inrikes julkort med julfrimärke om man vill att det ska hinna fram före jul. 

Kommentarer
Postat av: Linda

Som tur slängde jag våra i postlådan redan förra veckan, blev plötsligt ivrig på att skriva julkort så jag satte igång och hoppsan, blev några fler än förra året...men vi kom nog inte upp till 40...50 utan endast 26, så ett för mycket for i julkortskuvertet ;)

Svar: Blev nog 29 i vårt julkortskuvert :) 9 till Sverige och resten delar vi ut själva :)
Caroline

2013-12-11 @ 17:54:03
URL: http://linzun.blogspot.fi/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0