Granbekymmer och gäster

Oj ho ho, vilken stressfylld dag. Varför ska man stressa med granen varje år? Plastgran svarar väl nån, men det är uteslutet här i huset. Köpte en från Gamla-Vasa, den var inte perfekt (finns det en sån gran?), men den får duga.
 
Nu står äntligen granen på plats, men den ska ännu justeras, den är lite sned. Hade ju köpt en korg att sätta julgransfoten och hela granen i. Den visade sig vara lite för liten, men inte mycket, så vi lade lite saker i botten så julgransfoten skulle rymmas i den i alla fall. Först blev det nog bra, men sedan var granen på väg att falla flera gånger så då bestämde vi oss för att ta bort korgen helt och hållet. Var dock inte det lättaste att få bort granen ur korgen då granen redan var klädd och det var fullt med vatten i julgransfoten...Får hoppas granen står i still nu då.
 
 
Återstår ännu att sätta glitter i granen, men det gör jag imorgon. Vill inte röra i någon gran mera idag. Att klä granen ska ju vara en njutning, julfriden ska infinna sig och det ska vara roligt...ja, var nog allt annat än roligt. Var nog snarare blod, svett och tårar...eller ja, inget blod förekom.
 
Förutom granbekymmer så har vi haft gäster från Målarbackan ikväll. De blev bjudna på julmat. Gott var det! Sen spelade vi lite Blokus också.
 
 
Och nu, andas in andas ut, försök att inte se på den sneda och konstiga granen. Nu är det filmdags.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tomaten och osten som finns på tallriken! Kan du berätta vilken sorts ost och de gröna, kryddor? eller något annat? Tack! God Jul! :)

Svar: De e skivade tomater med mozzarella ost, basilika blad, salt och peppar. Mums! Brukar laga det på midsommar, men tyckte det passade lika bra nu, är ju så gott. God Jul till dig också! :)
Caroline

2013-12-22 @ 10:52:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0