Luleå resa med Fyndmarknad

Var en rolig resa till Luleå, fast bussresan kunde ha varit lite kortare. Tog 11 timmar dit (med pauser) och 9 timmar hem (med pauser). På dit vägen stannade vi tre timmar i Haparanda för att shoppa. Något Ikea shoppande blev det inte för vår del, men några andra butiker gick vi nog i.
 
 
Vi bodde på Elite Hotell, helt okej, men inget lyx hotell. På kvällen då vi kom fram till Luleå hade de flesta butiker stängt, men till Åhléns hann vi. Sedan var det dags för mat så vi sökte upp en lugn bar/resturang där vi fick god mat. Sedan var det bara att söka sig tillbaka till hotellet och se på tv. Blev en tidig kväll och vi sov båda gott och länge.
 
 
På lördag morgon åkte vi iväg till Arcus hallen som låg en bit söder om Luleå. Där skulle vi gå på Fyndmarknad, resans höjdpunkt. Där var redan köer, men vi kom ganska långt fram och slapp tidigt in. Efter en timme var det fortfarande köer in till hallen. 
 
 
Vi fyndade både det ena och det andra, men några stora inköp blev det inte. Då vi hade gått igenom allt ett varv blev vi hungriga, men det enda man hade att välja mellan var kebab, hamburgare, korv med bröd samt smörgås, så fick bli varsin smörgås då. 
 
 
Då klockan var 17 finsk tid var det dags att börja köra hemåt igen. För vår del kunde vi ha startat åtminstone en timme tidigare, men nu blev det som det blev. Hemma var vi igen först kl.02 inatt.
 
Fyndmarknaden var nog värd ett besök och säkert kommer vi att fara dit pånytt. Frågan är bara när, blir det redan i höst eller nästa vår.
 
Vad jag fyndade får du se lite senare.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0