På tal om julgardiner

Har börjat tänka på julen redan, närmare bestämt på julgardinerna. Just nu så har jag bara de gardiner som är upphängda och vill ju nog byta gardiner till jul. Har fyra stycken sidogardiner (köpta i januari 2010 på 70% rea) som ska upp någonstans, men de måste nog fållas upp först för de är 240cm långa. Hade först tänkt ha dem i köket, men har nog konstaterat att jag inte kan ha några långa gardiner som släpar i golvet där. Vill ju helst inte att de ska hänga i kattmaten och så passar det helt enkelt inte. 
 
 
Någon typ av hissgardin skulle passa bäst, men har svårt att hitta någon som faller mig i smaken, kanske det dyker upp fler på nätet och i butikerna närmare jul, men kanske den här skulle duga...
 
(Från textilboden.se)
 
Tror inte jag vill ha helt röda gardiner i köket och vardagsrummet, de får nog vara vita eller lin färgade.
 
Vad tycker ni, ska det vara röda eller vita gardiner, eller kanske både och på julen?
 
Visst skulle det vara häftigt att ha gardiner gjorda av gammalt tyg också, men för det första har jag inte tillräckligt med tyg och för det andra tror jag inte mamma vill sy några hissgardiner (och det vill inte jag heller) :)
 
 
Som tur har jag ju några månader på mig att fundera ut vad jag vill ha för gardiner, men bäst att fundera lite på förhand för julen är här snabbare än vad man tror. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0