Lördag o söndag i Stockholm

På lördagen gick vi i ännu mera butiker inne i Stockholm, samt var på kaffe med Peppe o Matti som också var där. Sen blev det en sväng till Kungens kurva, men till Ikea var vi inte. Blev sedan bråttom därifrån då vi skulle på bio kl.16.30 inne i city så vi fick halvspringa till tunnelbanan, men vi hann precis. Var och såg på Taken 2, bra film!
 
I tunnelbanan
 

Efter bio tog vi pendeltåget mot Märsta till Inger. Men var lättare sagt än gjort att ta sig dit. Flera stationer före Märsta, i Häggvik, måste vi stiga av tåget för att spåret var avstängt fram till Märsta pga en olycka. Istället skulle vi få åka buss den sista biten. Tre bussar stod och väntade, men de blev snabbt fulla, så var bara att stå där med åtminstone 50 andra och vänta på fler bussar. Vi väntade och väntade. Sedan såg vi då folk började gå ner mot tåget igen, så vi gick också ner för att se vad som var pågång. Då visade det sig att tåget gick igen, men någon sådan info hade vi inte hört dit upp där vi stod o väntade på bussarna. Tur att vi gick ner då vi gick för tåget kom efter 1 minut och vi fick fortsätta vår färd. Sedan måste vi vänta 20 minuter vid stationen på bussen som tog oss till Inger. Då vi äntligen kom fram var vi ganska så trötta! Tog allt som allt 2 ½ timme att ta sig dit fastän det egentilgen skulle ha tagit ca 1 timme.
 
På söndag morgon sov vi länge. Tog det lugnt hela dagen, var bara och handlade lite till en butik samtidigt som vi tog en promenad.
 
 
På söndag kväll blev vi skjutsade till flyget, tack för det! Som alltid var det roligt att vara borta hemifrån några dagar, men också lika skönt att komma hem. Tack Inger för att vi fick sova hos er! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0