Ny frisyr

Slutade jobbet 12.30 idag, skönt att sluta tidigt! For direkt till frissan, så nu är håret lite kortare. Klippte det bara. Ska ju låta min naturliga hårfärg växa ut.

Ingen av oss förstår varför mitt hår skiftar i grönt på vissa ställen. Visserligen färgade jag ju från mörkt till ljust, men har färgat det flera gånger efter det och det är fortfarande grönt på vissa ställen, inte överallt och bara i vissa ljussken. Jag slår vad om att det nog är vårt källvatten (med järn i) som mitt hår inte tål. Jag drack ju först inte vårt vatten för jag tyckte det smakade så mycket järn, men nu har jag vant mig.



Så här ser håret ut bakifrån :) Är lite kortare i nacken och längre framåt ansiktet. Hade gärna haft det ännu längre vid ansiktet men då håret var klippt i etapper där så var det ganska kort från förr. Är nog nöjd. Hade så slitna toppar att det var omöjligt att låta det växa ännu längre.


Kommentarer
Postat av: Erica

Jag har haft exakt samma problem med håret och min frissa kunde inte heller förklara. Till sist kom vi på nåt som kunde vara en orsak: schampot. Jag har bytt nu och nu har det gröna försvunnit. Tidigare använde jag sådant schampo som skimrar, lite som pärlemor. Minns inte namnet, men iaf så försvann det gröna då jag skippade "pärlemors schampot".

2012-05-24 @ 18:10:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0