Garderober

Då vi var till Ikea såg vi bl.a. på olika garderober. Behöver en garderob till sovrummet, mittersta rummet där nere samt kvisten. I kvisten ska vi ha skjutdörrar framför bergvärmepumpen, expansionskärlet och alla rör samt framför el-skåpet. Vi vill kunna hänga upp lite kläder i en del av garderoben, men det kommer att bli framför el-skåpet, så får se hur det blir.


Här framför kommer det skjutdörrar. Har dock inte hittat de rätta dörrarna ännu.

Skulle vilja att dörrarna såg ut ungefär så här:eller så här:Men de är nog för dyra så får se vad det blir till sist. Är svårt att hitta några som ser bra ut...

I detta hörn i sovrummet vill vi ha en hörngarderob.Tror det blir att köpa den från IKEA, plocka ihop flera delar och sen för Johnny lägga till nån krönlist eller liknande så det ser lite mera gammaldags ut.

Som dörrar hade vi tänkt oss dessa (spegeldörren i mitten).I mittersta rummet på nedrevåningen har vi tänkt oss två garderober med en sittplats i mitten, samt några små skåp ovanpå, hittar ingen bild på det men har det i en tidning...någonstans...:) Här är i alla fall väggen i hallen där garderoben ska vara.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0