Stadsbesök idag

Usch vad det blåser idag! Whiskas funderade flera gånger om hon skulle gå ut, men gick till sist. Molly bara morrade då hon såg mot dörren. Hon hade visst besök av nån frass igår, såg inte vem, men det var sånt oväsen där ute och sen kom hon inspringandes med stor svans. Såg igår kväll att hon ser ut att ha sjukt någonstans, möjligen i ena bakbenet/tassen. Ska ta mig en närmare titt idag och se om jag ser något sår eller liknande. Just nu ligger hon och sover så vill inte störa henne då.

Idag blir det träffis med Linda på stan. Ska bli trevligt. Kanske vi hittar något gott att äta också. Är nog inte i behov av att shoppa så mycket just nu. Har farit tillräckligt med pengar denna månad redan.

Borde ta och printa ut lite papper på vad vi ska ha för kranar och dylikt så vi kan beställa dem från rörfirman. Är lite osäker på hurudann kran vi ska ha i lilla wc:n. Det borde vara en ganska hög, men har inte sett en enda en som jag vill ha. Frågan är om det går att sätta en förlängning på kranen som jag egentligen vill ha...


Vill ju ha den här kranen till lilla wc:n... I alla fall ska det inte vara nån som ser modern ut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0