Ledig måndag

Skönt med en ledig dag. Tror jag ska tvinga mig iväg till gymmet idag, var en tid sedan sist. Borde också fara och köpa lite material till kvällens snickarkurs.

Har suttit i två timmar framför datorn nu och planerat lite för sommarens semesterresa, satt flera timmar igår också och funderade. Borde nog bli reseplanerare eller något liknande för jag kan sitta i timtal och planera, tycker det är så roligt. Planerar att fara till Tyskland, men hur är en fråga. Lutar nog åt att vi måste köra genom Sverige både dit och tillbaka för båt från Helsingfors till Rostock är nog uteslutet då det kostar över 700€ 1 väg! Där ingår inte mat heller. Jämfört med att det kostar ca 260€ tur och retur Åbo-Stockholm samt 120€ 1väg Trelleborg-Rostock. Visserligen måste man köra Stockholm-Trelleborg och det är ca 650km, MEN det blir nog betydligt billigare än båtresan H.fors-Rostock.

Nog om reseplaner nu. Måste väl klä på mig om jag ska komma mig iväg nångång :)


Kommentarer
Postat av: Erica

Vi körde till Holland för två år sedan, verkligen en jätterolig resa! Vi hann se massor! Skulle jag göra om det så skulle jag ha bokat in några fler dagar i Danmark. Där var det jättefint! I Tyskland stannade vi i flera städer, men Bremen rekommenderas!

2012-03-12 @ 16:59:23
URL: http://allthethingsilove2.blogspot.com/
Postat av: Caroline

Tack för tipset! Får se vart det bär av sen i sommar. Måste dock börja planera redan nu då det var lägre priser på vissa båtresor fram till sista mars, men vi tar nog inte båten från H.fors i alla fall.

2012-03-13 @ 08:07:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0