Kyl o frys på plats

Har sovit som en stock inatt, tror inte jag vaknat alls under natten, skönt att få sova. Har haft besök av en granne nu på förmiddan. Visade runt henne i huset. Alltid roligt med besök :).

Igår kväll hade Johnny o Jussi flyttat kyl och frys på sina rätta platser. Var nog just o just att de passade, men det var väl nog meningen att det skulle bli lite tight också, vi skulle ju ha in så mycket som möjligt mellan terassdörren och köksväggen.Skyddsplasten är på ännu. Är väl lika bra att ha den på tills vi flyttar in så man inte skulle råka skråma skåpen.De har också lagt på täckskivorna nere på skåpen. Får se om de börjar med golvlisterna ikväll eller...Skulle också vilja ha in dörren till sovrummet så det skulle vara lättare för mig att måla golvet där inne. Om jag målar golvet före dörren är ditsatt så måste man hålla katterna borta från huset och det är inte det lättaste.


Kommentarer
Postat av: Diana

Oj, vad fint det blir! Varifrån har ni tagit köket?

/Diana

2012-03-29 @ 21:04:52
Postat av: Caroline

Tack! Köket tog vi från Puustelli.

2012-03-29 @ 22:27:07
Postat av: Annika

Vilket härligt golv! Är det parkett eller laminat? Tillverkare?

2012-03-30 @ 22:03:40
Postat av: Caroline

Tack! Det är nog parkett. Fanns äkta plankor också av samma sort men parketten var förmånligare. Vi köpte det från Novafloor. (http://www.erikoisparketti.fi/)

2012-03-31 @ 09:35:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0